Aan de slag met de loopbaan

Selecteer hieronder links op de pagina wie je bent en welke opleiding je hebt gevolgd. De filters laten dan alleen informatie zien die precies past bij jouw situatie.

Aan de slag

Het leerwerkloket ondersteunt u graag bij de ontwikkeling van uw medewerkers of het bieden van mogelijkheden hiertoe in uw bedrijf. 
Afbeelding
voor werkgevers
Je komt van school af en je wilt graag aan het werk maar je bent ook nog lang niet uitgeleerd. Zowel in het MBO als in het HBO zijn er verschillende mogelijkheden om een opleiding te volgen en daarnaast te werken. Het Leerwerkloket is speciaal voor jou opgezet. 
Afbeelding
Leren en werken
Vanuit het Leerwerkloket geven wij je advies en helpen je met het zoeken naar een werkplek of opleiding waar jij helemaal op je plek bent. Iedereen die vragen heeft over leren en werken is bij ons welkom.
Afbeelding
Twee leerling koks aan het werk
Het Leerwerkloket geeft onafhankelijk en kosteloos advies over leren en werken. We zijn er voor iedereen: werkzoekenden (met of zonder uitkering), studenten en scholieren, werknemers en werkgevers.
Afbeelding
lachende vrouw die in bloemenwinkel werkt
Ons Ontwikkelfonds is een fonds dat middelen beschikbaar stelt om mensen te helpen bij een leven lang ontwikkelen. Het draagt bij aan persoonlijke ontwikkeling, leren en opleiden van werkenden en werkzoekenden.  
Afbeelding
Kiezen vooor een beroep
Je wilt iets anders gaan doen maar bent je niet bewust van jouw mogelijkheden. Ontdek waar jouw kansen liggen. 
Afbeelding
Dame met laptop
Meer dan 700.000 werknemers hebben moeite met lezen, schrijven en communiceren in het Nederlands. Als werkgever kunt u bijdragen aan de verbetering van taalvaardigheid van uw medewerkers door aan te sluiten bij het Taalakkoord.
Afbeelding
letters alfabet
Voor het volgen van scholing of andere vormen van leren, bestaan er verschillende regelingen waarvan een werkgever gebruik kan maken. Deze leveren vaak aanzienlijke voordelen op. We onderscheiden de volgende categorieën
Afbeelding
euroteken
Er zijn verschillende manieren waarop je werken en leren kunt combineren. Het verschil tussen deze vormen heeft te maken met de verhouding tussen leren op school en werken.
Afbeelding
ariv
Medewerkers met meer zelfvertrouwen. Opleiden volgens eigen inzicht, in uw eigen bedrijf. Leren op maat én op verschillende niveaus. Doe mee met Praktijkleren en biedt huidige én toekomstige medewerkers de kans op een praktijkverklaring!
Afbeelding
Drie mensen aan het werk in de techniek
Zoek je een baan die bij je past? Wil je ondersteuning bij je zoektocht naar een passend beroep of opleiding meld je dan aan. In beide situaties is een combinatie van leren en werken vaak de oplossing. 
Afbeelding
EVC