Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Het Leerwerkloket Noord-Holland Noord is het informatiepunt voor al uw vragen over: leren en werken, opleidingen en de arbeidsmarkt. We zijn er voor werkzoekenden, werknemers en werkgevers in de regio Noord-Holland Noord, van Uitgeest tot en met Texel. Wij geven u graag persoonlijk advies: er is meer mogelijk dan u denkt!

Voor schoolverlaters

Begeleiding door een expert 

Het kan prettig zijn als er iemand met je meedenkt en je op weg helpt. Wij zijn er voor iedereen met vragen over leren en werken. Dat kunnen vragen zijn die te maken hebben met het maken van een studie- of beroepskeuze,  om-/bij- of herscholing, of diplomawaardering. Maar ook tips over een CV of advies bij het zoeken naar een leerbaan.

Heb je op school de verkeerde keuze gemaakt? Wil je in je werk een hele andere richting op? Ook daarbij kan het leerwerkloket je helpen en ondersteunen.

Om je loopbaanvraag duidelijker te krijgen, is het ook mogelijk om testen te maken bij ons. Nadat je de test(en) hebt gemaakt, bespreek je samen met een adviseur van het Leerwerkloket de resultaten. Je ontvangt dan ook een advies over wat je ermee kan doen op de arbeidsmarkt.

WIL JE MEER WETEN? LAAT JE GEGEVENS ACHTER DAN NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP 

Wil je eerst meer informatie over leren en werken voordat je een adviesgesprek aanvraagt? Klik dan op onderstaande links