Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Het Leerwerkloket Noord-Holland Noord is het informatiepunt voor al uw vragen over: leren en werken, opleidingen en de arbeidsmarkt. We zijn er voor werkzoekenden, werknemers en werkgevers in de regio Noord-Holland Noord, van Uitgeest tot en met Texel. Wij geven u graag persoonlijk advies: er is meer mogelijk dan u denkt!

Vacature informatie

Hier vind je meer informatie over vacatures, leerwerktrajecten en stages. 

Op zoek naar een stage?

Vind snel & gemakkelijk je stage: TalentZ vindt het belangrijk dat jij je als student goed kunt ontwikkelen. Dat begint met een stageplek dat perfect met jou matcht. TalentZ matcht jou onder andere op reisafstand, skills en opleiding, zo zie jij in één oogopslag de bedrijven die het beste bij jou passen. Met één druk op de knop kun je gelijk solliciteren! Klik hier voor het stageplatform Talentz

Leerwerktraject Composiet

Ben jij handig? En wil jij werken aan mooie innovatieve producten? Dan is het Leerwerktraject Composiet misschien iets voor jou. 

Wat zijn composieten?

Composiet is een materiaal dat is opgebouwd uit verschillende componenten. Vaak worden hiermee vezelversterkte kunststoffen bedoeld. Bekendste vezels die in composieten verwerkt worden zijn glasvezel en koolstofvezel (carbon). Je kunt er bijna alle vormen van maken. Voorbeelden van producten van composiet zijn Formule 1-auto’s, elektrische bussen, jachten en achtbaankarretjes.

Wij zoeken:

Kandidaten die graag met hun handen willen en kunnen werken (geen fysieke belemmeringen)
Kandidaten die graag een nieuw vak willen leren in de branche van de toekomst
Kandidaten die fulltime aan de slag willen

Wij bieden:

Een leerwerkperiode van 3 maanden waarbij theorie en praktijk gecombineerd wordt op locatie bij de werkgever. Na het behalen van het diploma volgt er een arbeidsovereenkomst bij de werkgever in deze regio. Je gaat dan aan de slag om te helpen producten te maken van composiet. 

Neem contact op met een van onze adviseurs!

Via onderstaande websites vind je leerbanen: