Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Het Leerwerkloket Noord-Holland Noord is het informatiepunt voor al uw vragen over: leren en werken, opleidingen en de arbeidsmarkt. We zijn er voor werkzoekenden, werknemers en werkgevers in de regio Noord-Holland Noord, van Uitgeest tot en met Texel. Wij geven u graag persoonlijk advies: er is meer mogelijk dan u denkt!

Praktijkleren

Medewerkers met meer zelfvertrouwen. Opleiden volgens eigen inzicht, in uw eigen bedrijf. Leren op maat én op verschillende niveaus. Doe mee met Praktijkleren en bied huidige én toekomstige medewerkers de kans op een praktijkverklaring!

Voordelen Praktijkleren

  • Draagt bij aan de ontwikkeling van uw medewerkers en bedrijf
  • Vergroot de betrokkenheid en inzetbaarheid van medewerkers.
  • Helpt bij de zoektocht naar gekwalificeerd personeel.
  • Zelf opleiden van nieuw personeel, met een landelijk erkende verklaring.
  • Kansen voor gemotiveerde werkzoekenden.
  • Snel inzicht in de kwaliteiten en (vak)vaardigheden van de kandidaat.

Wat is Praktijkleren?

Praktijkleren is een leerroute op maat voor werkenden en werkzoekenden zonder mbo-diploma. Na een periode van werken en leren op de werkplek ontvangt de deelnemer een verklaring van het mbo, waaruit blijkt dat hij of zij bepaalde werkprocessen uit kan voeren. Deze verklaring zorgt ervoor dat mensen beter zijn toegerust voor hun werk. Ook in de toekomst!

Praktijkleren biedt kansen en neemt drempels weg. Mensen die graag met hun handen werken maar geen startkwalificatie hebben kunnen bij u aan de slag. Met een startkwalificatie staan werkzoekenden en werknemers sterk. Voor sommigen is het (nog) niet haalbaar om een startkwalificatie te halen. Een praktijkverklaring helpt hen een stap verder. En levert uw bedrijf gemotiveerd, breder inzetbaar personeel.

Aan dit traject zijn op dit moment geen kosten verbonden.

Interesse in Praktijkleren? Vul snel uw gegevens in en wij nemen contact met u op!

VUL HET CONTACTFORMULIER IN

Meer informatie over Praktijkleren;

Veelgestelde vragen;

Vanuit de invalshoek van: