Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Het Leerwerkloket Noord-Holland Noord is het informatiepunt voor al uw vragen over: leren en werken, opleidingen en de arbeidsmarkt. We zijn er voor werkzoekenden, werknemers en werkgevers in de regio Noord-Holland Noord, van Uitgeest tot en met Texel. Wij geven u graag persoonlijk advies: er is meer mogelijk dan u denkt!

Voor werkzoekenden

Wij zijn er voor jong en oud, voor mensen met en zonder uitkering, voor mensen met en zonder werk. Voor iedereen dus.

Werken en leren

Een leven lang leren is belangrijk. Een switch maak je niet zomaar, daar komt aardig wat bij kijken. Het leerwerkloket Noord-Holland Noord kan helpen bij het maken van een goede keuze voor een (nieuwe) opleiding, leren naast een baan, omscholing en financiële zaken. Tijdens een oriënterend gesprek kunnen wij je informeren over de mogelijkheden. Als je het contactformulier invult, nemen wij contact met je op. 

Contactformulier

Wat kan het Leerwerkloket voor jou betekenen?

Welke opleiding of beroep past bij mij?

Om te ontdekken welke opleidingen of beroepen bij je passen kun je verschillende tests doen. Heb je vragen als: Wie ben ik? Wat zijn mijn kwaliteiten? Waar ben ik goed in? Hoe kan ik mijn competenties verwoorden bij een sollicitatie? Dan kan een test hier antwoord op geven. Bij het Leerwerkloket kun je kosteloos diverse loopbaantesten maken. Tijdens een intakegesprek vertellen wij je meer hierover. Heb je interesse laat het ons dan weten via dit formulier.