Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Het Leerwerkloket Noord-Holland Noord is het informatiepunt voor al uw vragen over: leren en werken, opleidingen en de arbeidsmarkt. We zijn er voor werkzoekenden, werknemers en werkgevers in de regio Noord-Holland Noord, van Uitgeest tot en met Texel. Wij geven u graag persoonlijk advies: er is meer mogelijk dan u denkt!

Voor werkgevers

Ontwikkelen is belangrijk. Wij gaan graag met u in gesprek over leren en werken binnen uw bedrijf, het werven en behouden van personeel en financiële regelingen op werkgeversgebied waar u uw voordeel mee kunt doen. De juiste medewerker op de juiste plek staat hierbij voorop. Heeft u vragen over de ontwikkeling van uw medewerkers dmv opleidingen of om- en bijscholing, over financiële mogelijkheden, subsidies en fiscale voordelen? Of over de mogelijkheden voor het aanbieden van leerbanen als erkend leerbedrijf? Als leerwerkloket geven wij u  graag persoonlijk advies hierover. 

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op!

Advies over vergoedingsregelingen

De ontwikkeling van uw medewerkers kost tijd en dus geld. Daar staat tegenover dat de scholingskosten zichzelf terugbetalen. Bovendien stimuleert de overheid een leven lang leren, ook op de werkvloer. U hoeft de lasten hiervan dus niet altijd zelf te dragen. Vaak kunt u aanspraak maken op stimuleringsregelingen en subsidiemogelijkheden vanuit overheid, opleidingsfondsen en brancheverenigingen. Het Leerwerkloket NHN kent de actuele stand van zaken en adviseert u graag over de fiscale en financiële mogelijkheden in uw situatie.

Leerwerkbanen

Veel gemotiveerde jongeren of mensen die graag van branche willen veranderen, zijn op zoek naar een leerwerkbaan. Mogelijk potentiële werknemers die graag in uw bedrijf willen werken, kunt u scholen met een leerwerkbaan. 

Word erkend leerbedrijf

Ontdek wat mensen in huis hebben en profiteer tegen geringe kosten van hun vaardigheden. Als erkend leerbedrijf neemt u mensen in dienst die in het vmbo of mbo hun praktijkdeel gaan doorlopen. Heeft u een leerbaan en is uw bedrijf gevestigd in de regio Noord-Holland Noord? Laat uw gegevens achter via dit formulier. Wij nemen dan contact met u op. 

Praktijkleren

Medewerkers met meer zelfvertrouwen. Opleiden volgens eigen inzicht, in uw eigen bedrijf. Leren op maat én op verschillende niveaus. Doe mee met Praktijkleren en bied huidige én toekomstige medewerkers de kans op een praktijkverklaring! Lees hier verder

Stage- en vacatureplatform TalentZ 

Kijk ook eens op stage- en vacatureplatform Talentz. Hier kunt u stagevacatures, starterfuncties en baanvacatures plaatsen. Als werkgever kunt u kosteloos en onbeperkt stagevacatures plaatsen, beheren en studenten uitnodigen op sollicitatiegesprek. Heeft u een vacature? Match uw vacature met de beste student op basis van skills en opleiding. 

NHNEXT kennis en inspiratie voor ondernemers

In Noord-Holland Noord zijn in het afgelopen jaar diverse online initiatieven ontstaan om ondernemers te inspireren en informeren. Twee van deze online evenementen; talkshow NV NHN en NHNEXT, gaan voortaan samen verder onder de naam NHNEXT. De initiatiefnemers van beide evenementen; Ontwikkelingsbedrijf NHN en RPAnhn, gaan voortaan samen aan de slag om ondernemers in Noord-Holland Noord het hele jaar een interessante online programmering aan te bieden. Kijk hier voor de programmering van NHNEXT.nl.