Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Het Leerwerkloket Noord-Holland Noord is het informatiepunt voor al uw vragen over: leren en werken, opleidingen en de arbeidsmarkt. We zijn er voor werkzoekenden, werknemers en werkgevers in de regio Noord-Holland Noord, van Uitgeest tot en met Texel. Wij geven u graag persoonlijk advies: er is meer mogelijk dan u denkt!

Leerwerkbanen

Eerste keus op de arbeidsmarkt, geen financiële risico's én profiteren van fiscaal voordeel? Laat mensen in uw bedrijf praktijkervaring opdoen door een leerbaan.
Een leerbaan (of duaal leren) combineert werken en leren. Dit kan een mbo- of een hbo-opleiding zijn. In het eerste geval moet uw bedrijf erkend zijn als leerbedrijf.

Stel een stageplaats of leerbaan ter beschikking!

Mensen kunnen van grote waarde zijn voor uw bedrijf, nu en in de toekomst.  Als werkgever kunt u hen werkervaring op laten doen in uw bedrijf. Ervaring die zij heel hard nodig hebben om het geleerde in praktijk te brengen. Daarmee geeft u hen de kans om zijn of haar diploma te halen. U als werkgever heeft daarmee een betrokken en gemotiveerde medewerker, hetgeen bovendien financieel aantrekkelijk is.