Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Het Leerwerkloket Noord-Holland Noord is het informatiepunt voor al uw vragen over: leren en werken, opleidingen en de arbeidsmarkt. We zijn er voor werkzoekenden, werknemers en werkgevers in de regio Noord-Holland Noord, van Uitgeest tot en met Texel. Wij geven u graag persoonlijk advies: er is meer mogelijk dan u denkt!

Over Leerwerkloket Noord-Holland Noord

Leren en werken in Noord-Holland Noord

Wie zijn wij?

Het Leerwerkloket NHN biedt persoonlijk advies over leren en werken. Voor iedereen: werkzoekenden, werknemers, scholieren, studenten én werkgevers van Uitgeest tot en met Texel. Ina Godrie en Anneke Haleber zijn de leerwerkadviseurs van het Leerwerkloket NHN. Wij geven u informatie en een onafhankelijk advies bij opleidings- en loopbaanvragen. U kunt bij ons terecht met vragen over: opleidingen, om- en bijscholing, het testen van uw capaciteiten, interesses, persoonlijkheid- en werkwaarden, eerder verworven competenties (EVC) en subsidiemogelijkheden. Een uitleg over onze werkwijze vindt u in dit filmpje.

Wij werken op afspraak vanuit het Stadskantoor Alkmaar, Mallegatsplein 10 in Alkmaar. Omdat we regelmatig in een adviesgesprek zitten en wij graag persoonlijke aandacht geven, zijn we alleen bereikbaar per mail. Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.  

Laat hier uw gegevens achter

Over het Leerwerkloket NHN

Het Leerwerkloket heeft als doel de aansluiting tussen onderwijs, opleidingsmarkt, arbeidsmarkt en arbeidsmarktkansen te versterken. Speerpunten zijn het bevorderen van werkend leren, loopbaanadvies en het gebruik van het Ervaringscertificaat (EVC). Werkgevers, werknemers en werkzoekenden kunnen hier terecht met vragen over financiële - en opleidingsmogelijkheden. Ook benaderen we zelf werkgevers voor stageplaatsen of om als leerbedrijf ingeschakeld te worden.

Programma Leren en Werken

Het Programma Leren en Werken bestaat sinds eind 2009 en heeft als doel de aansluiting tussen onderwijs, opleidingsmarkt, arbeidsmarkt en arbeidsmarktkansen te versterken. Het Leerwerkloket is een regionaal samenwerkingsverband van ondernemers, ondernemersorganisaties, onderwijsinstellingen en ketenpartners uit Noord‑Holland Noord om de kwalificaties en competenties van de beroepsbevolking beter te laten aansluiten op de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Gezamenlijk ontwikkelen wij activiteiten, arrangementen, producten en diensten die de aansluiting tussen opleidingen en arbeidsmarkt verbeteren. 

Het Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord‑Holland Noord is de opdrachtgever voor het project Leren Werkt, Werk Leert! De projectactiviteiten worden gesubsidieerd door de projectdirectie Leren en Werken, een onderdeel van het ministerie voor SZW en OC&W.